Mød den nye forfatter Linda Castillo – her på Mofibo!

Linda Castillos bedste bøger er politiromanerne, der har kriminalbetjent Kate Burkholder som hovedpersonen. Vi har lige nu profileret ‘Bøn om tavshed‘ og ‘Tvunget til tavshed‘. Det er disse bøger, der skal være med til at skaffe Linda Castillo læsernes gunst i Danmark. Hun bliver allerede nu sammenlignet med en anden stor forfatter fra samme forlag (Hr. Ferdinand), nemlig Karin Slaughter.
 
Linda Castillo skriver lige ud ad den støvede amerikanske landevej. Du åbner ‘Bøn om tavshed‘ og falder lige ned i teksten – og videre ned på stolen i en amerikansk diner, hvor du pludselig befinder dig i kriminalassistent Chuck Skidmores trætte og kaffedruggede hoved. Persontegningerne er levende, og de får krammet på dig følelsesmæssigt. I bøn om tavshed sker det f.eks. gennem fundet af en ung amish piges dagbog: Kate Burkholder finder nemlig en dagbog, der rummer nogle meget dystre hemmeligheder.
 
I det hele taget er det dette hemmelighedsfulde, tætte miljø omkring amishfolkenes samfund, der gør dette så intensivt og spændende at læse. Hvis man har set den gamle klassiker Vidnet med Harrison Ford, så ved man straks, hvad det vil sige. Sidste år blev Tvunget til tavshed faktisk filmatiseret til amerikansk tv.
 
Kigger man ind på Castillos amerikanske hjemmeside, kan man blandt andet finde en ’killer fan mail’ og fotos af forfatteren på ryggen af en af sine to  appaloosaheste. Hun kommer fra Ohio, hvor disse bøger foregår, men bor nu i Texas.
 
Lind Castillo er en spændende forfatter, se om hendes bøger ikke kunne være noget for jer.
 
Læs mere om bøgerne inde på app’en.
 
Bedste boghilsner
Søren Brinch Vestergaard
Redaktør hos Mofibo
 
Presseklip:
 
“Det er effektivt, foruroligende og troværdigt. Kort sagt leverer Castillo glimrende underholdning.”
**** – Politiken
 
“Jeg fik min nattesøvn ødelagt pga af bogen. Ikke fordi jeg lå og læste, men fordi jeg lige ville gemme de sidste 30 sider til næste dag, for at trække spændingen lidt mere. Det skulle jeg aldrig have gjort, jeg lå nemlig og spekulerede længe på, hvem der mon var morderen, og da jeg endelig faldt i søvn, blev jeg jagtet rundt i min drøm af morderen. Her er de 5 hjerter fuldt fortjent.”
***** – Krimifan
 
“…man slipper Tvunget til tavshed ikke før sidste side er vendt. Kate Burkholder minder kun lidt om mine skandinaviske femikrimihelte Dicte Svendsen, Erica Falck og Rebecca Holm. Men det lykkedes hende alligevel at holde mig vågen aften efter aften.”
– Jane bogblogger
 
“En virkelig god krimi med et velsammenskruet plot, gode personer og en nervepirrende slutning. Jeg læste bogen på en dag, og jeg ser med spænding frem til de næste bøger i serien.”
– Lektøreudtaleslse, Rikke Bruun 
 
“Linda Castillo er et fornøjeligt bekendtskab og et friskt pust i krimigenren.”
– 24timer
 
”Krimielskere vil ikke kunne finde en bedre bog at læse  […] Overbevisende karakterer, fremragende plot og en hårrejsende slutning.”
– USA Today
 
”Fortrinlig.”
– Publishers Weekly
 
”Den får dig helt bogstaveligt til at gispe efter vejret. Så god er den.”
– Daily Mail
 
“En virkelig interessant og meget spændende bog på flere fronter. 5 krimihjerter.”
– Litteratursiden.dk
 
”Endnu en nervepirrende krimi af forfatteren bag Tvunget til tavshed.”
 – People Magazine
 
“Aldeles umulig at lægge fra sig.”
– BookPage
 
“Et gedigent værk, som vil appellere til fans af Karin Slaughter.”
– Library Journal

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s