Læs de 16 afsnit af første sæson: I den nye Mofibo-serie!

STØRRE END LIVET‘ har mange af de samme kvaliteter som de populære Netflix og HBO serier. Her er dynamiske sceneskift og teksten bliver næsten et kamera, der følger efter personerne helt ind tankerne. Også det, at historien er delt op i afsnit, gør på en eller anden måde en forskel – det bliver mere fristende lige at snuppe et afsnit til.  
 
Større end livet er et kig ind i filmbranchen, og man kan godt genkende, hvor inspirationen til nogle af personerne er kommet fra. Der er masser af intriger, drama, fræk sex og ikke mindst humor i dette ‘spil’ om penge og anerkendelse. Vi når helt til Hollywood, men hvem når frem? Efter første sæson længes man kun efter at høre mere på den store scene, der nu er åbnet. 
 
Så dyk roligt ned i filmbranchens sorte inderside, hvor sårbarhed og kunstneriske ambitioner lever side om side med en kynisk, kalkulerende virkelighed. Det er muligt, at det er de stærkeste, der overlever, men hvad er det egentlig, der gør et menneske stærkt? 
 
Serien er skrevet af forfatteren Nis Jakob, der bl.a. selv har været manuskriptforfatter i filmbranchen. 
 
Bedste hilsner
 
Søren Brinch Vestergaard 
Redaktør hos Mofibo

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s