Danmark Læser-Dagen

Danmark læser
– og Mofibo læser i hver fald altid!

Bøger spiller en uomgængelig rolle i vores kultur. De er med til at sætte vigtige samtaler i gang om, hvem vi er, og hvem vi skal forsøge at være. Bøger er inspiration til at leve livet – bedre. Bøger er også bare vildt spændende, sjove eller triste fortællinger, som vi spejler vores eget liv i. Bøger hjælper os til at finde ud af, at vi ikke er helt alene om at være underlige – verden er fyldt med sådan nogle som os. Eller Danmark er i hvert fald. I vores sprog ligger nemlig også et fællesskab og en måde at se verden på. God litteratur udvider det sprog og den verden. Derfor er det også trist, at der er undersøgelser, der viser, at 40% af os danskere stort set ikke læser skønlitteratur.

Mofibo er glade for at deltage i Kulturministeriets store ‘Danmark Læser’ kampagne. Det er meget enkelt – det handler om, at vi skal læse nogle flere bøger, og blive bedre til at tale om dem. Det er jo definitionen af alt, hvad vi tror på. Vi håber, at alle vores mange læsere har lyst til at støtte læsningen af disse bøger og samtalen om den – anmelde dem og diskutere dem. Vi er ikke bare hver for os selv, når vi læser. Vi er en del af et kæmpestort usynligt fællesskab. Nu gør vi det synligt.

Det er absolut ikke pligtlæsning – det er fem fantastiske bøger, som Kulturstyrelsen har valgt ud:

Drager over Kabul af Morten Hesseldahl
Og sådan blev det af Maren Uthaug
Hævn af Robert Zola Christensen
Bavian af Naja Marie Aidt
Den sønderjyske farm af Erling Jepsen

Læs eller lyt til dem alle på Mofibo og vær med i samtalerne om disse bøger i de næste måneder.

Rigtig god fornøjelse

Søren B. Vestergaard
Redaktør på Mofibo

Find flere bøger her.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s