Dansende røde bjørne af Dennis Jürgensen – helt eksklusivt på Mofibo

Der er god grund til at glæde sig – med Løbende tjener som den mest læste bog på Mofibo overhovedet, kan man godt skrue forventningerne op til efterfølgeren. Dansende røde bjørne udkom på Mofibo i går, og allerede i dag kunne vi læse to brugeranmeldelser på 5 stjerner – læs anmeldelsen her.

Løbende tjener er en afsluttet historie med et brag af en opklaring til slut, men den efterlader også læseren med en cliffhanger. For hvad sker der i mareridtssagen som kriminalbetjenten Roland Triel ikke kan lade ligge – sagen om mordet på hans kone og mishandlingen af hans datter? Der er nok en del derude, der venter på denne fortsættelse.

Og Dennis Jürgensen kan virkelig sætte en historie sammen og bygge en scene op. Kig bare på åbningsscenen:  En nøgen pige vågner forslået på et cement gulv. Hun husker ikke, hvordan hun er kommet dér. Der er et trådgitter på begge sider af gangen, hvor hun ligger. Hun får øje på noget hår på den anden side af gitteret:

Julies puls baskede i halsen som en indespærret fugl. Hun knugede trådgitteret med alle ti fingre og rystede. Hun skulle tisse. Hun krydsede benene og klemte sammen. Fornuften råbte at hun skulle væk, nu, men hun kunne ikke få blikket fra håret. Hvis det var kunstigt, var der noget forkert ved det. Der var for lidt til at det kunne danne en paryk. Det havde heller ikke klæbebunden, som var typisk for parykker. Måske var det en ekstension. Hun stak ansigtet helt tæt til gitteret og anede et gammelt spænde og mørke rosinformede klumper i den ene ende. Pointen faldt. Det var blod eller hud, sandsynligvis begge dele i størknet forening.

Dennis Jürgensen tager læseren til fange sammen med pigen fra første side. Spørgsmålet er, om hun er alene i buret? Mofibo-læserne kan få svaret på både dette samt nyt fra morderen, der slog Rolands kone ihjel.

God fornøjelse!

PS. Dansende røde bjørne er ikke udkommet som lydbog endnu – men lige så snart den gør, får vi den lagt ind i appen.

Besøg mofibo.dk.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s