Lyt dig til indre ro

Young working on her tablet outdoors

Meditation stammer oprindeligt fra buddhismen, men er blevet den foretrukne måde at håndtere stress på verden over. Og meditation er ikke svært, når man har en guide med hele vejen.

Flere og flere af os oplever desværre stress i hverdagen og her kan lydbøger hjælpe gevaldigt til at finde ind til roen igen. Vi er store fans af bl.a. Bobby Zachariaes guidede lydbøger om en lang række emner, såsom selvværd, stress og søvn.

Lyt til løsningen
At mange psykologiske selvhjælpsbøger også findes som lydbøger, er der en rigtig god grund til ifølge Bobby Zachariae, professor ved Aarhus Universitet, en af Danmarks førende stresseksperter og altså forfatter til en lang række lydbøger om stresshåndtering.

Han mener, at meditationsbøger egner sig fantastisk godt som lydbøger. Man kan nemlig ikke både følge en nedskrevet trin for trin-guide, og tømme hovedet for tanker samtidigt.

”Man kan læse om rationalet bag teknikkerne, men den logiske og rationelle tækning, som er forbundet med at læse, vil ikke i sig selv kunne fremkalde den meditative tilstand. Det er meget mere velegnet, at lytte til instruktionerne, når man arbejder med visualisering og meditation”, siger Bobby Zachariae.

One thought on “Lyt dig til indre ro

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s