Bliv inspireret af eliten

altomlydbog_HP_620x375Opfindsomhed, potentiale og balance i lommeformat. Bogserien High Performance vil give danskerne professionel inspiration, men det skal være kort, kontant og let fordærveligt.

”Fænomenet er jo meget oppe tiden, det skal være noget, der er let at gå til, og som ret hurtigt giver et udbytte. Det er grundidéen bag High Performance-serien”, siger Erlend Steen Thorvardarson.

Han er seniorredaktør på Gyldendal Business, som udgiver serien, der tilbyder inspiration og kreative værktøjer til læseren i både det professionelle og private liv.

Tanken er, at der skal udkomme seks nye High Performance bøger om året, som alle beskæftiger sig med menneskers udfoldelse eller præstation.

”Vi har en liste på 20-30 mennesker, der alle sammen kan bidrage med deres erfaringer, når det kommer til tips og tricks i det professionelle liv. Det er alt fra kunstnere over erhvervsledere til debattører, så ikke to bøger er ens”, lover Erlend Steen Thorvardarson.

At fatte sig i korthed

Lene Tanggaard er forfatter til en den allerede udkomne High Performance-bog ’Opfindsomhed’, og hun forstår godt, at bøgerne har opnået den popularitet, som de har.

”Jeg holder mange foredrag om opfindsomhed og inspiration, og det er noget, der virkelig kan få folk op af stolen. Alle vil gerne være kreative, og være med til at skabe noget, om det er på jobbet eller i det private liv”, fortæller hun. Hun er ikke i tvivl om, hvilke kvaliteter det korte format bidrager med.

”Når man bliver tvunget til at skære helt ind til benet, ender man op med et meget intenst og konkret produkt. Det henvender sig simpelthen til mange flere mennesker, end en 800 siders videnskabelig rapport ville gøre. Alle kan altså få noget ud af at læse bøgerne”, siger Lene Tanggaard.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s