Mofibo præsenterer 10 gode bøger fra Gads Forlag

Hos alle landets forlag, sidder der redaktører, der brænder for bøgerne og vender og drejer hver en sætning i en oversættelse til den griber læseren på den helt rigtige måde. Når man arbejder så intenst med bøgerne, er det klart, at man får et særligt forhold til nogle af dem. Denne gang har vi spurgt Gads Forlag om deres allerbedste titler. Her er forlagets egne anbefalinger til dig.

Savner dig‘, er uden tvivl forlagets bedste krimi i år. Folk har været helt vilde med Harlan Cobens historie om kriminalbetjenten Kat Donovan, der finder sin tidligere kæreste på et datingsite og bliver filtret ind i nettets sorte underside.

Gillian Flynns ‘Kvinden der forsvandt‘ tog hele forlaget med storm og blev deres bedstsælgende krimi overhovedet. Den satte også helt ny standard for krimier og blev startskuddet til det, man kalder Domestic noir – ægteskabsgyserne.

Den næste ægteskabsgyser blev bogen, ‘Det burde du have vidst‘ om forfatteren Grace, hvis perfekte liv går i stykker, da en mor på skolen myrdes og Graces mand samtidigt forsvinder. Den har et rigtig stærkt plot og er endda ret sjov i tonen.

Feriegæsterne‘ blev sommerens store roman-hit. Man følger en familie på ferie og lærer undervejs, at manden har haft en affære, datteren vil gerne have en på ferien, sønnen er i vanskeligheder og morens bedste ven er ved at adoptere et barn med sin partner. Den er populær, fordi hele historien ligger i persontegningerne og de er tegnet ret charmerende.

At høre hjertet slå‘ er Gads Forlags bedst anmeldte bog på Mofibo. Det er faktisk en kærlighedsroman fra 2013. Historien om datteren, der forsøger at finde sin far igen og undervejs finder en stormende kærlighedshistorie. Dejligt at folk finder rigtige gode romaner frem igen på Mofibo.

Det kan også anbefales at læse eller lytte til forlagets bedste historiske roman: ‘Jomfruen fra Norge‘. Eller du kan blive grebet af den populære og litterære e-bog: ‘Glem det – Dårligt nyt – En smule håb‘.

Glem heller ikke deres bedste Young Adult bog, ‘Eleanor og Park‘ – deres sjoveste roman, ‘Hvor blev du af Bernadette‘ – eller den mest overraskende faktabog, ‘Guld og bedrag‘.

Som du nok kan fornemme, er listen med bøger meget lang og vi kan godt afsløre, at masser af nye titler er på vej.

God fornøjelse,
Mofibo

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s