Q&A med Szhirley om Charlie på musiklejr

Szhirley

Sangerinden Szhirley har lige sendt sin første børnebog på gaden, Charlie på musiklejr, om 12-årge Charlie der drømmer om at blive sangerinde. Som bonus har Szhirley selv indtalt – og sunget –  lydbogen. Vi har stillet hende et par spørgsmål.

Hvordan kom du på historien om Charlie?
Jeg legede bare, at jeg at var tilbage på skolebænken og havde fået fristil for, og så gik jeg igang med at skrive om en pige, som på mange punkter har samme baggrund og drømme som mig.

Hvis du skal beskrive Charlie med 3 ord, hvilke 3 ord skal det så være?
Loyal, kærlig, kreativ.

Hvordan var det at indlæse din egen bog – hvad var sjovest/sværest?
Selvom jeg er vant til at stå foran en mikrofon, både når jeg indspiller sange og som reklamespeaker og tegneseriedubber, så var dette helt uvant for mig. Jeg syntes, det var sjovt, men har efterfølgende haft en masse tanker omkring, om det mon var godt nok. Det krydser jeg fingre for.

Hvad håber du, at lytteren vil tage med sig fra den første historie om Charlie?
Jeg håber, at de vil kunne spejle sig i hendes følelser og relatere til dele af hendes historie, og derved føle at de bliver allierede, og ikke føler sig så alene, som man ellers kan føle sig i netop den alder. Og så håber jeg, at de vil sidde tilbage med lysten til at åbne opfølgeren, som jeg skriver på.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s