Bøger til påsken

Nu er der fem (5!) fridage foran os. Jeg har valgt 5 bøger; nye, gamle, danske, engelske som jeg elsker af den ene eller anden grund. God påskelytning!

Bobby Zachariae: Find din indre balance

Ferie handler også om at komme ned i gear og jeg har været fan af Bobby Zachariaes lydbøger i mange år. Find din indre balance består af en generel afspænding og en guidet tur til indre balance. Så tag 20 minutter eller en hel time og kom ned i gear. Det er en dejlig, dejlig vane, som sagtens kan fortsætte ind i hverdagen. 

Se alle Bobby Zachariaes lydbøger her! 


Emma Thompson: The Further Tale of Peter Rabbit

Jeg elsker Emma Thompsons stemme og da jeg lyttede til hendes historie om én af mine barndomshelte, Peter Kanin, – indlæst af Thompsons selv (til tider med skotsk accent!) – var jeg solgt. Det er den fineste, hyggeligste historie, som jeg længe har hørt. Og så er der musik gennem hele bogen, som sætter den bedste stemning. Og påskekanin eller påskehare… It’s all lovely!

Lyt til bogen her!


Helle Helle: Dette burde skrives i nutid

Hvis du ikke har lyttet til Helle Helle, som indlæser Helle Helle, så anbefaler jeg dig at gøre det. Det er en fin, sprød oplevelse og Dette burde skrives i nutid var en lytteoplevelse, hvor jeg måtte stoppe helt op, lægge mig fladt i sofaen og bare lytte til ordene. Jeg tror næsten, mit hjerte stoppede lidt op, da den sidste sætning ebbede ud. Tak for den, Helle Helle.

Lyt til bogen her!


Christian Jungersen: Undtagelsen

undtagelsen

Hvis der er noget, der kan skræmme mig, er det en upålidelig fortæller. Og i den psykologiske thriller, Undtagelsen, er der firedoblet op på uhyggen, da de fire hovedpersoner fortæller vidt forskellige historier – og det temmeligt modbydelige historier. Da jeg havde rystet ubehaget af mig, satte bogen mange tanker i gang hos mig om ondskab, både den ude i den store verden, men også den vi udsætter hinanden for i hverdagen. 

Lyt til bogen her!

Jón Kalman Stefánsson: Sommerlys, og så kommer natten

sommerlys

I en lille islandsk flække med kun 400 indbyggere finder en finurlig historie sted, hvor man som lytter vikles ind i forskellige karakterers drømme, længsler, skøre idéer og forbudte følelser. Stefánsson er en mester i at beskrive menneskelige reaktioner og tilværelsen i et lille samfund, og bogen er både poetisk og humoristisk. Som bonus er den smukt indlæst af Carsten Warming.

Lyt til bogen her!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s