Audrey Carlan – Mor til to og bestsellerforfatter

jan-feb-mar.jpg

Den amerikanske mor til to Audrey Carlan er gået fra selvudgiver til bestsellerforfatter på rekordtid med sin erotiske romanceserie Calendar Girl. Serien blev til i de sene nattetimer, efter at børnene var lagt i seng, og i dag er den købt af over to millioner læsere.

Calendar Girl-feberen raser. Bogserien har på nuværende tidspunkt solgt over 2 millioner eksemplarer alene i USA. Serien har desuden ligget konstant på bestseller-listerne hos New York Times, Times, USA Today, Wallstreet Journal, Amazon og iBooks siden udgivelsen. Calendar Girl er solgt til udgivelse i pt. 21 lande, og der er allerede budt på filmrettighederne.

Serien startede som et selvudgiverprojekt, da den amerikanske forfatter Audrey Carlan selv uploadede de 12 afsnit på Amazon og satte dem til salg som e-bøger. Her lå de og ventede på, at læserne opdagede dem. Og det gjorde de. I den grad. Bøgerne blev så populære, at forlaget Waterhouse Press fik øjnene op for den amerikanske forfatter og opkøbte rettighederne til bøgerne. Og derefter er det gået stærkt.

Inspireret af 50 Shades of Grey
Forfatteren bag den massive læsersucces er den amerikanske Audrey Carlan. Hun bor i Californien, hvor det første afsnit af Calendar Girl også finder sted, sammen med sine to børn og sin mand.

Audrey Carlan blev stærkt inspireret, da hun så et interview med E. L. James, forfatteren til bestselleren Fifty Shades of Grey, og hørte om hendes rejse fra selvudgiver til bestseller. Hun besluttede sig for, at hun også ville tage chancen. De tolv afsnit af Calendar Girl blev skrevet i de sene nattetimer, efter Audreys børn var blevet lagt i seng.

Ny måned, ny by, ny mand
Calendar Girl er en erotisk romanceserie i 12 afsnit opkaldt efter årets måneder. Og hver måned byder på nye overraskelser. Calendar Girl handler om et usædvanligt år i Mia Saunders’ liv. Mia skal skaffe 1 million dollars til at betale sin fars spillegæld – og hun har kun et år.

Siden hun var barn, har Mia taget sig af sin far og søster, og også denne gang beslutter hun sig for at tage sagen i egen hånd. Alting virker håbløst, for Mia er bare en 24-årig servitrice med skuespillerdrømme – men så bliver hun tilbudt et job hos Exquisite Escorts. Hver måned rejser hun videre til en ny mand for at være hans arm candy. Og hun behøver ikke at gå i seng med ham, hvis hun ikke vil …

Allerede i januar møder Mia en mand, hun ikke kan glemme. Men kærlighed er ikke en del af kontrakten – og Mia har en mission, der skal fuldføres.

Lyt & læs den første bog i Calendar Girl-serien her!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s