Ærligt nærvær

Er du på jagt efter en historie, der vil lidt mere og går lidt tættere på det liv, du kender? En historie, der får dig til at klukke af velvære, fordi den er så pokkers charmerende? Så skal du absolut lytte til En ærlig mand. Mofibo er stolte over at præsentere anden sæson af Lars Kjædegaards lune serie. Kender du endnu ikke serien, så skal du selvfølgelig begynde med sæson 1. Bemærk hvor afsindig meget spænding en dygtig forfatter formår at udløse med et ord: “Brødristeren”. Det skal bare falde på det rigtige sted.

En ærlig mand er historien om Poul Helweg. Poul kommer til penge. Mange penge! Så mange, at han ikke længere skal bekymre sig om penge, men om hvad pokker man egentlig skal stille op med livet. Hans løsning er, at han starter samtalestedet, Ærligt nærvær, i byens nedlagte posthus. Her kan alle byens beboere komme forbi til en ærlig snak og en kop kaffe. Poul er ikke bange for at give sin ærlige mening til alle der kunne have brug for det. Lidt efter lidt fyldes Ærligt nærvær af byens brogede karakterer. Og der opstår møder, som selv ikke Poul havde forestillet sig. Vi følger også Pouls liv uden for Ærligt nærvær, som fyldes af blandt andre Lola, Lille-Kim og Lise Mikkelsen.

En ærlig mand er hverdagsdramatik. Det er historien om hverdagens glæder og sorger. Poul ser sine medmennesker i øjnene og lytter, når de fortæller om alt mellem himmel og jord. Drømme, venskaber, sex. Fobier, fantasier, længsler. Livet, døden og kærligheden.

At lytte til En ærlig mand er som at lægge øre til en hverdag, som man kender ganske godt. Vi er alle forskellige, men allermest minder vi om hinanden. Man forelsker sig i Poul og hans måde at møde livet på. Og man kommer til at holde af den lille by med alle dens beboere. En ærlig mand minder måske allermest om Colin Nutleys smukke fillm, Ânglagård, fra 1992, hvor hverdagen i en lille by fortæller os om livet selv.

Rigtig god fornøjelse,
Mofibo

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s