De første mennesker i Nordamerika

ulvens-folk

En saga betyder egentlig et udsagn. Sagaer er nemlig nedskrivninger af beretninger om store krigeriske helte og deres liv, familier og død, som stilistisk har meget tilfælles med den mundtlige fortælling. Og derfor er de også de ideelle lydbøger. Det vidner vores nyeste saga i tjenesten også om – en ældre bestseller som netop er blevet indlæst på lydbog. Ulvens folk er den første roman i serien om en dramatisk periode i Nordamerikas forhistorie, fortalt af forfatterparret Kathleen O´Neal og W. Michael Gear, som begge er arkæologer.

For 14.000 år siden var den nordvestlige del af Nordamerika befolket af jægere og krigere, der var indvandret fra Asien på jagt efter føde og nye levesteder. Men pladsen var trang, fordi vejen sydpå var spærret af den enorme iskappe, der dengang dækkede det nuværende Canada. Ulvens folk er en medrivende og dramatisk beretning om en lille flok mennesker, der finder vejen til det store, ubefolkede kontinent syd for isen.Og hvis du bliver fanget af universet, kan du fortsætte med Ildens folk og Jordens folk som foregår henholdsvis 6000 og 8000 år senere.

Lyt til serien her!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s