Bødkner & Bruun – månedens forfattere i oktober 2016

Månedens forfattere Karen Vad Bruun og Benni Bødkers serie om retsantropologen Linnea Kirkegaard er bundsolide danske krimier med rod i den skandinaviske tradition. De foregår i et Danmark der ikke længere er et eventyrland, men en international aktør og Linneas faglige speciale giver et kig bag kulissen i en fascinerende verden man ellers ikke får indblik i. Glæd jer til en serie med høj spænding, stærke karakterer og ikke mindst virkelig grumme bad guys af international karat.

Karen Vad Bruun og Benni Bødker, der også privat danner par, havde i mange år arbejdet professionelt med litteratur og Benni havde en lang række børne- og ungdomsromaner bag sig, da de for nogle år siden besluttede sig for at skrive en krimiserie sammen. Det var vist oprindeligt Karens idé og sammen skabte de knogleeksperten Linnea Kirkegaard.

Linnea Kirkegaard er en dansk født, amerikansk uddannet verdensborger, der til sin egen overraskelse en dag pludselig befinder sig i et vikariat på Retsmedicinsk Institut i København, langt væk fra sit vante liv som efterspurgt international ekspert i det menneskelige skelet. Normalt afdækker hun massegrave i borgerkrigshærgede lande eller opklarer spektakulære kriminalsager i udlandet – i København er hun en overkvalificeret outsider. Hun har boet og arbejdet det meste af sit liv i udlandet, men farens begravelse fører hende tilbage til Danmark. Af mangel på alternativ bliver hun hængende på ubestemt tid. Det er indtil nu blevet til tre spændende og anmelderroste bind i serien om Linnea.

Både Benni og Karen har derudover skrevet børne- og ungdomsbøger. Karen har skrevet serien ’Stjernestøv’ om veninderne Selma og Lulu, der handler om venskaber og stjernedrømme og livet bag kameraet. Serien er et hit hos piger fra ca. 9 år. Benni har skrevet et hav af børne- og ungdomsbøger især indenfor gys & gru-genren og der er bøger for både de helt nye læsere og op til Young Adult-fansene.

Tag god imod Bødker og Bruun. De leverer fremragende læseoplevelser til læsere i alle aldersklasser.

Rigtig god læse- og lyttelyst.
Tyge Brink Redaktør

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s