Lyttegodter til weekenden

lyttegodter-til-weekeden

Det lyder måske en tand dramatisk, men vi synes alligevel, du skal lade din weekend stå på  en indisk-amerikansk familiesammenkomst, jagten på en anti-virus, en kidnapning og et flystyrt. Men ro på – det hele er i bøgernes tegn.

Søvngængerens guide til at danse

Søvngængerens guide til at danse er en uforglemmelig familieroman fortalt i et ligetil sprog med gode person- og miljøbeskrivelser. Man kommer nemt til både at grine, græde og skændes med den indisk-amerikanske Eaper-familie, for man ser hurtigt relationerne overført til sin egen familie. Lyt til den, hvis du er i humør til en varm og stemningsfuld historie om liv, død, familierelationer og fantastisk mad.

Lyt til bogen her!

MONA

Tænk, hvis en computervirus kunne smitte et menneske? Og din kone blev smittet? IT-forskeren Eric havner i orkanens øje med Mossad og Hizbollah i hælene i sin jagt på en antivirus. MONA er en skræmmende aktuel thriller i højt tempo, der holder en fanget fra start til slut.

Lyt til bogen her!

Kidnappet

”Pas på, at I ikke selv bliver historien”, lød advarslen fra freelancebureauet inden Jeppe Nybroe og Rami Aysha tog afsted for at researche til historien ”Meet the kidnappers”. Trods advarslen blev de selv fanget. ’Kidnappet’ er Jeppe Nybroes grusomme beretning om 28 dages fangenskab i Syrien set gennem ofrets øjne.

Lyt til bogen her!

Før faldet

Et fly med en række personer fra samfundets top styrter ned mellem Marthas Vinyard og New York. De eneste overlevende er en afdanket kunstmaler og en milliardærs fireårige søn, der må svømme i land. Ingen ved, hvorfor flyet styrtede og det får medierne til at gå amok i en blodrus, og beskyldningerne fyger gennem luften. Før faldet er en mesterlig blanding af spænding, tragedie, menneskelighed og skammeligt mediehysteri.

Lyt til bogen her!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s