It’s beginning to look a lot like Christmas

I aften spreder juleroen sig i alle de små hjem landet over, men der er stadig en del timer til. Hvis du mangler noget at udfylde den søde ventetid med, er her lidt bøger til både børn og voksne, der giver julestemningen (endnu) et nøk opad.

JULEBØGER FOR BØRN

troldeliv
Peter Madsen og Sissel Bøe har skabt en hyggelig og flot julehistorie om de søde og frække troldeunger fra Troldeliv-bøgerne. Paja og Pajko er kommet på en svær opgave: Nissen Nik er sur på de mennesker, der bor på den gård, han ellers skal passe på. Menneskene tror nemlig ikke længere på nissen, og så glemmer de at sætte mad ud til ham.

Lyt til Troldeliv – Julekalenderbogen her!

drengen-der-drog-nordpa%cc%8a
Den fineste julehistorie med den længste titel. Andreas bor på Grønland med sin mor, far og lillesøster. Andreas elsker julen, men det gør hans far til gengæld ikke. Han afskyr den faktisk. Så drengen tager sin far på en slædetur for at se, om han ikke kan finde julemanden til ham.

Lyt til Drengen der drog nordpå med sin far for at finde julemanden her!

peters-jul
For både børn og voksne er Peters Jul indbegrebet af dansk hyggelig jul. Historien følger drengen Peter fra et velstillet hjem hele vejen gennem optakten til julen, over juleaften, nytårsaften og helt frem tril hellig trekonger, hvor julen er endegyldigt ovre, da det gamle visne juletræ køres væk.

Lyt til Peters jul her!

jul-hos-peddersen
Peddersen og katten Findus har haft travlt med juleforberedelserne. Men nu er de endelig ved at være færdige med det hele. Det eneste, de mangler, er juletræet fra skoven og julemaden fra købmanden. Og hvad sker der så? Peddersen falder og forstuver foden. Det gør så ondt, at han hverken kan tænke på juletræ eller julemad.

Lyt til Jul hos Peddersen her!

JULEBØGER FOR VOKSNE

julefrokosten

Sara Blædel har skrevet en julenovelle med Louise Rick i en gæsterolle – helt eksklusivt til jer. Tina danser tæt med sportschefen, Jens, til bladets julefrokost. De to har haft en affære i et stykke tid. Men da hun lidt senere venter på Jens på kontoret, får hun sig en overraskelse.

Læs Julefrokosten her!

rigtige-julehistorier

Morten Korch som vi kender ham bedst. I disse noveller er stemningen lys og smuk, vanskeligheder overvindes, hårde hjerter smeltes, kærligheden sejrer og mennesker forsones, så julens budskab om fred på jord stråler.

Lyt til Rigtige julehistorier her!

ritas-jul

Her er et rigtig nostalgiindslag for alle voksne 80’er børn. I Ritas jul følger vi over 24 kapitler julemåneden hjemme hos Rita, hvor faderen hader julen og farmoderen afskyer nisser, så Rita og hendes brødre må udfolde alle deres talenter for at skabe den rette julestemning.

Lyt til Ritas jul her!

et-juleeventyr

Ebenezer Scrooge tænker kun på at tjene penge og anser julen for noget pjat. Men en dag får han besøg af sin afdøde kompagnon, som fortæller ham, at han natten til den 24.december vil få besøg af tre ånder, der giver Scrooge en grundig lærestreg.

Lyt til Et juleeventyr her!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s