Storytel Original – fordi vi elsker serier!

Hvis du har fulgt os de sidste par måneder, har du nok lagt mærke til, at der er dukket eksklusive serier op fra Storytel Original. Et nyt år er i gang og vi arbejder på at få de næste serier klar. Inden de lander i app’en, kan du binge vores første 3 Storytel Original-serier.

Psst: Har du selv mod på at skrive en serie til Storytel Original, så er det bare med at springe til tasterne. Vi har nemlig søsat en konkurrence, hvor vi leder efter den bedste idé til en gysende god horror-serie. Det kan du læse mere om her: original.storytel.dk. Vi glæder os til at høre fra dig!

På vej fra Los Angeles til Stockholm forsvinder et SAS-fly med over 200 passagerer. Thana ‘Monty’ Montgomery, nyansat kommunikationsansvarlig hos Rumstyrelsen i Sverige, bliver straks tilkaldt. Sammen med ex-agenten, Henry Jäger, og ekspert fra NASA, Dr. Hyman, tager Monty afsted for at finde svar. Men rejsen tager en uventet drejning, som ingen af dem havde fantasi til at forestille sig. SORT STJERNE er en historie om katastrofer, kaos og kærlighed langt, langt væk fra vores planet. OBS: Sæson 2 kommer i foråret 2017.

Anmeldelser fra lytterne:

– Bare enormt spændende. Jeg er totalt faldet for Carsten Bjørnlund.  

– Jeg er normalt ikke til sådanne bøger. Men jeg ville alligevel prøve at given den en chance. Og jeg blev ikke skuffet. Nu venter jeg bare på efterfølgeren.

0901-ab-bykoebing

Hanna har en frisørsalon i den lille by, Bykøbing. Salonen løber kun lige rundt og Hannas kærlighedsliv er faktisk næsten ikke-eksisterende. Men en dag dukker byens sladderhank, Lennart, op i salonen med en spændende nyhed. Hans nabo, landmanden Mikael, har meldt sig til et datingprogram og snart vil et helt TV-hold fra storbyen og 4 singlekvinder slå sig ned i Bykøbing. Bykøbing er en underfundig og varm fortælling om venskab og kærlighed langt ude på landet.

Lytternes anmeldelser:

– Hyggelig lille fortælling. Elsker Tammis stemme.

– Sød, skøn og lun fortælling. Hvert et minut værd.

0901-AB-gustav.jpg

Nils Andersson bliver overrasket, da en spillevende mand med hvidpudret ansigt og paryk kravler ud af en luge i hans lejlighed. Den mystiske mand viser sig at være den svenske konge, Gustav III, som har travlt med at komme til maskerade i Operaen. Men festen sluttede for 223 år siden. Snart går turen i stedet ud i Stockholms gader, hvor Gustav III oplever en forvandlet by, hvis beboere ikke har sans for mode og som hele tiden taler i en lille æske. Mon Dieu!

Lytternes anmeldelser:

– Fantastisk serie. Henrik Kofoed gør med sin indleven bogen til noget særligt. Den er aldeles munter at lytte til – ville ikke være det samme som at læse den. Den får derfor max point!

– Skøn historie! Umådeligt morsom og hyggelig. Fantastisk oplæst!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s