Paul Cleave – månedens forfatter i februar 2017

Tør du træde ind i en seriemorders hjerne? Paul Cleave tør – og han inviterer dig med. Og efterhånden som du forstår, hvorfor seriemorderne handler som de gør, begynder du at (næsten modvilligt) at fatte sympati for dem. Måske fordi dem, der befinder sig på den anden side af loven heller ikke er nogle engle.

Cleaves er ikke for sarte sjæle. Han er ikke bange for at gå ned i de blodigste detaljer. Det er dystert og brutalt, men bagved ligger der også en begsort humor og både plot og timing er så knivskarpe, så man som læser bliver revet rundt ved næsen.

Alle Cleaves bøger foregår i den newzealandske by Christchurch. Der er nogle personer, der går igen på tværs af historierne, men du kan læse historierne uafhængigt af hinanden og bliver du først bidt, så er chancen for, at du læser dem alle ret stor. Start med ’Slagtehuset’ og hvis den ikke skræmmer dig væk, så glæd dig til de andre.

Rigtig god læse- og lyttelyst

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s