Emma Hamberg – månedens forfatter i marts 2017

Månedens forfatter Emma Hamberg er blandt Sveriges mest elskede og anerkendte feel-good forfattere. På dansk er der indtil nu kommet 5 romaner og de er alle også kommet som velproducerede lydbøger. Emma møder verden i øjenhøjde, men hun tør bestemt også at have noget på hjertet, eksempelvis har hun for nylig udsendt alternative bud til voksne i en udgave, der passer bedre til nutidens hverdag. Et af budene lyder: ”Du skal turde at hoppe.”

Emma Hamberg elsker gode historier. Hun elsker også lykkelige slutninger og at give alle sine karakterer en fin og værdig skæbne. Det er blandt andet derfor, at vi elsker Emma Hamberg, som giver os en tur hele vejen gennem følelsesregisteret undervejs i hendes bøger, mens vi ved, at det nok skal ende godt. Kort sagt skriver Emma feel-good romaner med hjerte, humor og genkendelighed.

Emma Hamberg er en aktiv kvinde. Hun har skrevet kogebøger, ungdomsromaner og været radiovært. Hun bor i Stockholm med sine tre døtre Saga, Ditte og Nåmi og rejser land og rige rundt og holder foredrag for både unge og voksne mennesker. Og hun bruger de mennesker hun møder i sin hverdag i sine bøger, og det er derfor hendes karakterer lever og står så klart for os læsere. Personerne i hendes bøger kommer fra mange forskellige baggrunde og i alle aldersgrupper, det forklarer hun selv således: ”Jeg deler ikke mennesker ind efter alder. Alder siger ingenting om, hvordan et menneske er indeni. Jeg har nære venner i alle aldre. En af mine bedste venner er 96 år. Og på den anden side har jeg mine tre døtre, som er superhyggelige.Det handler om personligheden.”

Hambergs bøger er ligesom at se en rigtig god romantisk komedie, men modsat en film, får man her alle historierne med og man møder karaktererne på en meget mere nær og intim måde. Så er du i humør til en tur rundt på følelsesregisteret, så er Hambergs bøger en oplagt mulighed. Start med trilogiens første bind ’Næste stop Rosengädda’ og glæd dig til hele hendes forfatterskab.

Rigtig god læse- og lyttelyst
Tyge Brink, redaktør på Mofibo

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s