Christian Mørk – Månedens forfatter i april 2017

Christian Mørk er aktuel med Kujonen, der er et virkelighedsnært psykologisk drama om en dansk forfatter, Andreas, bosat i USA, der bliver hovedkulds forelsket i en irsk kollega, Nora, selvom hun fortæller ham, at hun ikke er helt rask. Det bliver starten på et stormfuldt forhold, hvor både følelseslivet, kønslivet og livet i sig selv bliver sat på spil. Kan Andreas redde Nora? Og hvem er i virkeligheden kujonen i historien? Christian Mørk fortæller selv, at historien har mange træk fra hans eget liv og at han selv har begået mange af de fejl, som Andreas begår i bogen. En stærk og mørk historie, der bliver siddende i kroppen længe efter man er færdig.

Christian Mørk været vidt omkring i genrene i sit forfatterskab. Efter 14 år som filmproducent i Hollywood debuterede han i 2006 med ’De ti herskere’, en thriller i bedste Dan Brown stil. I 2009 kom ’Kejserens Port’, som er første del i spændingstrilogien om knogleeksperten Kit Henson og med ’De forhadte’ og ’Den store mester’ giver han sit fremragende bud på den historiske roman.

Fælles for alle Christians Mørks bøger er, at underholdningen er i højsædet og han bruger sin baggrund fra filmens verden til effektive krydsklip og knivskarpe cliff hangers og konflikter. Han er søn af skuespillerne Susse Wold og Erik Mørk, hans stedfar er Bent Mejding og hans bedstemor er Marguerite Viby. Han bor i dag i New York og skriver sine bøger på engelsk og oversætter dem selv til dansk. Hans bøger bliver i dag udgivet i mere end 20 lande i hele verden.

God fornøjelse
Tyge Brink, redaktør på Mofibo

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s