Haruki Murakami – Månedens forfatter i juni 2017

Lad dig endelig ikke skræmme af hverken navnet, Haruki Murakami, som man lige skal tage tilløb til inden man udtaler eller de kringlede titler på hans bøger. Murakami er en fantastisk historiefortæller og han fortæller i en enkel stil, så alle kan være med, men vær ikke i tvivl. Det ligner ikke noget du har læst før. Murakami er helt sin egen.

Når først du har stiftet bekendtskab med Haruki Murakamis magiske realisme, så glemmer du det ikke igen. Hans historier har både kærlighed, thrillerelementer og fantastiske karakterer. Selvom Murakamis hovedpersoner har japanske navne og spiser japansk mad, så er deres følelser og overvejelser genkendelige. Det er denne genkendelighed kombineret med de magiske historier, der gør, at vi – sammen med læsere i hele verden – elsker Murakamis bøger.

Har du endnu Murakamis forfatterskab til gode, så anbefaler vi, at du starter med den fremragende og charmerende ’1Q84’.

Find hans andre værker på mofibo.

Rigtig god læse- og lyttelyst,
Tyge Brink
Redaktør hos Mofibo

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s