Månedens forfatter i juli 2017

Katrine Marie Guldager kender danskerne. Og hun kan beskrive os, så man kan kende sig selv og samtidig kan se, hvordan et hverdagsliv bliver påvirket af de store tendenser, der løbende skyller ind over os og samfundet.

Hun er måske bedst kendt for ‘Køge-krøniken‘ – en slægtshistorie, der i 6 bind beskriver 50 års Danmarkshistorie med udgangspunkt i en dansk familie og i hendes nyeste roman ’En uskyldig familie’ er det stadig familien, der er i fokus.

’En uskyldig familie’ var oprindeligt skrevet på bestilling af Zentropa-filmmanden Peter Aalbæk. Han synes ikke, at Køge-krøniken egnede sig til filmatisering, men han var vild med Katrine Marie Guldagers skrivestil, så han bestilte en ny roman, der skulle foregå i Svendborg og have en sexgal præst i hovedrollen. Disse benspænd har resulteret i et intenst familiedrama og vi er helt klar til en fortsættelse.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s