Månedens forfatter i august 2017

Er du til spændende skandinaviske krimier, hvor karaktererne både udvikler sig professionelt og privat, og hvor forbrydelserne er grusomme og kringlede? Så glæd dig til Carin Gerhardsens Hammarbyserie, der er kendt og elsket af krimilæsere i hele verden og har vundet et hav af priser.

Carin Gerhardsen bliver altid nævnt, når talen falder på svenske krimidronninger. Hammarbyserien har rødder i den skandinaviske krimitradition, hvor man kommer helt tæt på hovedpersonerne og deres personlige engagement i opklaringen af de komplicerede og brutale sager. Samtidig giver Gerhardsen serien en psykologisk kant og tør tage fat på store emner.

Det er kriminalinspektør Conny Sjøberg og hans kolleger fra Hammarby Politi, der er omdrejningspunkt i hele serien. Hvert bind har en selvstændig og afsluttet historie og de kan læses hver for sig. Flere af sidehistorierne strækker sig over flere bind, så du får endnu mere ud af serien, hvis du læser dem i kronologisk rækkefølge.

Læs eller lyt til Carin Gerhardsens bøger på Mofibo.

Rigtig god fornøjelse!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s