Månedens forfatter december 2017

Edward Rutherfurd er den historielærer, vi ville ønske, at vi havde haft i skolen. Hans murstensromaner er nemlig en velskrevet blanding af fakta og fiktion, så du både bliver oplyst og underholdt. De er oplagte til dig, der er glad for Ken Folletts historiske bøger med et underholdende twist.

Rutherfurd har gjort det til sit særkende at fortælle sine historier med udgangspunkt i et sted og så lade stedets indbyggere drive historien med krig, lidenskab, svigt og kærlighed som krydderi. Vi kan kun anbefale dig at kaste dig ud i ‘Russka‘, ‘London‘, ‘New York‘ og ‘Paris‘.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s