Månedens forfatter januar 2018

Mari Jungstedt har for længst bevist, at hun fortjener sin position i toppen af det stærke svenske krimifelt. Hun er aktuel med ’Et forjættet land’, der er anden del i en ny krimiserie. Den foregår på De Kanariske Øer, hvor Jungstedt i dag selv er bosat, med journalisten Sara Moberg og Kristian Wede, der er ansat ved det svensk-norske konsulat i hovedrollerne.

Jungstedt debuterede i 2003 som krimiforfatter med ’Den du ikke ser’. Det er første bind i serien med kriminalkommissær Anders Knutas og journalist Johan Berg, der kæmper for at fange Gotlands værste forbrydere. Jungstedt holder selv ferie på Gotland hver sommer og hendes lokalkendskab skinner klart igennem i bøgerne.

Der er indtil nu kommet 12 bind på dansk og der er flere på vej og flere af bøgerne er også blevet filmatiserede. Serierne er særligt egnet til dig, der kan lide Camilla Läckbergs og Sara Blæsels krimiserier.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s