Thomas Bagger – månedens forfatter juni 2018

Månedens forfatter, Thomas Bagger, er Aarhus-dreng helt ind til knoglerne og kender byen som sin egen bukselomme. Derfor var det et oplagt valg for ham at lade sin fremragende krimiserie om Ask Hjortheede og Camilla Staal foregå i Aarhus og omegn. Baggers kendskab gør, at Aarhus står knivskarpt og levende som kulisse, men man behøver bestemt ikke kende til Aarhus for at blive opslugt af hans hæsblæsende krimier.

Den permanente’, der er første del af serien, er en tempofyldt og overraskende krimi om hævn, korruption, svigt og familiehemmeligheder. Det er en usædvanlig stærk krimidebut med et medrivende plot og sympatiske hovedpersoner, som det er en fornøjelse at lære at kende. I anden del af serien, ’Superstar’, er der en serieforbryder løs i Aarhus og det presser Østjyllands Task Force og deres ufrivillige leder Camilla Staal til det yderste.

Glæd dig til en ny, cool stemme i dansk krimi og rigtig god læse- og lyttelyst.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s