Inger Wolf – månedens forfatter i juli 2018

Inger Wolf er en prisbelønnet forfatter, der står bag den succesfulde krimiserie om vicekommisær Daniel Trokic og IT-specialisten Lisa Kornelius.

Pyromanen

Hendes seneste værk ‘Pyromanen‘ foregår i en lille by, lidt udenfor Herning, hvor et nedbrændt hus og en drengs forsvinden starter en efterforskning. Brandefterforsker Klara Larsen, og hendes assistent, politimanden Sebastian Vinther får til opgave at hjælpe det lokale politi.

Den danske forfatter og oversætter er selv født i Herning i 1971. Hun boede de første 10 år af sit liv i Århus, som hun flyttede tilbage til i 2001, efter at have boet i den sydlige del af Danmark.

Værker

Hun debuterede med bogen ‘Sidespring’ i 2000. Det var dog først med romanen ‘Sort Sensommer‘ at hun fik sit gennembrud. Hun modtog for denne bog Det Danske Kriminalakademis diplom for bedste debut.

‘Sort Sensommer’ er en krimiserie om vicekommisær Daniel Trokic og IT-specialisten Lisa Kornelius. Serien, der strækker sig over 7 bind, er også solgt i Holland, Norge, Frankrig, Sverige, Spanien og Tyskland.

Læs eller lyt til serien på Mofibo.

Inger Wolf har også forfattet krimitrilogien om psykiateren Christian Falk.

Besøg Inger Wolfs egen hjemmeside her.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s