Weekend-anbefalingen

Den prisbelønnede, ’Ude af sig selv’, er en jødisk familiehistorie, der strækker sig over et helt århundrede og bevæger sig fra Odessa til Volgograd, Moskva, Berlin og Istanbul. Alle steder som forfatteren Sasha Marianna Salzmann har relationer til.
Hun er selv født i Rusland, og hendes familie emigrerede til Tyskland da hun var 10 år gammel. Hun har studeret i Berlin og under et udenlandsophold i Tyrkiets hovedstad, Istanbul, begyndte Sasha Marianna Salzmann at skrive ‘Ude af sig selv’.
En roman om slægt, immigration, identitet, grænser og køn.

Hov, et egern!‘ er en selvhjælpsbog til dig, der gerne vil have bedre styr på din digitale tjekkeadfærd. Det er også en bog helt uden skærmskyld og løftede pegefingre. I stedet giver cand.psych. Anders Colding-Jørgensen en spændende indføring i psykologien bag vores tjekkeri af skærme.

I den vellykkede og charmerende krimi ’Rige svin’ giver Lars Kjædegaard os endelig historien om, hvordan hans legendariske makkerpar Anita Hvid og Thor Belling mødte hinanden. Glæd dig til en karakterdrevet krimi med et udspekuleret tyveriplot, forkerte beslutninger og tråde tilbage til de danske jøders flugt til Sverige i 1943.

Politiken ♥️♥️♥️♥️

Lars Kjædegaard har skrevet en charmerende krimi, der er fortalt nænsomt og langsomt, men med et klart satirisk tilsnit

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s