Lone Theils Hjemvendt 1

Lone Theils krimi ‘Savnet’, der er den første del i trilogien ‘Hjemvendt’, udkommer nu også på tryk. Bogen udkom eksklusivt for Mofibos brugere som lyd- og e-bog den 29. august 2018. Siden da er den blevet læst og lyttet til mere end 15.000 gange. Pga. populariteten, samt den store begejstring blandt lyttere og læsere, har vores samarbejdspartnere, Peoples Press, valgt at udgive bogen den 31. maj. Lyt til og læs bogen her…

Savnet

‘Savnet’ er ligesom flere andre af Lone Theils krimier inspireret af virkelige begivenheder – af en dokumentar om en amerikansk dreng, der forsvandt for så mange år efter at dukke op under mystiske omstændigheder og vende tilbage til sin familie.

Seriens hovedperson er politiassistent Signe Brask, der som ung og nyuddannet blev sat på en sag om en 10-årig pige, der forsvandt sporløst under en juletur med familien til Hjerl Hede. Trods ihærdig eftersøgning blev pigen aldrig fundet. Ti år efter er pigens familie stadig hårdt ramt af tragedien, og Signe Brask bliver som den eneste i politiet ved med at følge op på sagen.

Anden del i ‘Hjemvendt’ trilogien er planlagt til at udkomme eksklusivt på Mofibo som lyd- og e-bog efteråret 2019. Den trykte udgivelse er endnu ikke planlagt.

Anmeldelser

★★★★★ “Lone Theils er … tilbage i bedste krimi-storform” – Fyens Stifttidende
★★★★★ “Lone Theils udfolder yderst raffineret en barsk og kvalmende historie” – Fredericia Dagblade
★★★★ “Veloplagt” – Nordjyske
“Jeg var vild med bogen” – Bogblogger

Lone Theils

Født 1971 i Holstebro.  Uddannet journalist og arbejdede som korrespondent i London igennem 16 år for Berlingske Tidende og Politiken med en række opgaver for bl.a. DR, TV2 og Radio 24Syv. Debuterede med Pigerne fra Englandsbåden i 2015 og vendte året efter tilbage til Danmark for at blive forfatter på fuld tid. Serien om Nora Sand er solgt til udgivelse i 16 lande. Har siden udgivet Den blå digters kone (2016) 87 Sekunder (2017) Heksedrengen (2018) samt biografen Globetrotter med Jens Bjerre. Nomineret til Martha-prisen i 2018. Se hendes udgivelser her…

Storytel Originals

En Storytel Original er en bog, som kan læses og lyttes til eksklusivt for Mofibos brugere. Der er udkommet over 50 bøger, og der kommer hele tiden flere til. Af forfattere, der har udgivet Storytel Originals kan nævnes Inger Wolf, Peter Gotthardt, Johanna Nilsson, Pernille Juhl, Eva Maria Fredensborg mfl. Se alle titlerne her…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s