Weekend-anbefalingen

Kristihimmelfart er over os, og med en ekstra fridag er der ekstra god tid til at fordybe sig i weekend-anbefalingerne. I denne uge giver vi vores varmeste anbefalinger til:

Den vilde dreng

I den lyriske og stemningsfulde, ’Den vilde dreng’, bliver forfatteren Paolo Cognetti overvældet af det hektiske liv i byen. Han beslutter sig for at søge tilflugt i de italienske bjerge, hvor han tilbragte sin barndoms somre. Glæd dig til en intens beretning om at søge ud i naturen for at finde sig selv.

Pigerne i strandhøjen

I nyeste bind af krimiserien om krimiinspektør Kristian Swane, ’Pigerne i strandhøjen’, havner du midt i en række hæsblæsende og dramatiske begivenheder på idylliske Læsø. Øens selvudnævnte heks, Helga, bliver fundet bliver fundet hængende fra hanebjælken i sit hjem og Swane bliver sat på sagen.
Jakob Knudsen formår endnu engang at berøre etiske spørgsmål i hans nyeste roman.

Spørgsmål jeg er blevet stillet om Holocaust

I ’Spørgsmål jeg er blevet stillet om Holocaust’ fortæller psykolog og holocaustoverlever, Hedi Fried, om alle de spørgsmål hun har fået fra skoleelever om Holocaust. En smuk, oplysende og vigtig bog fyldt med enkelte spørgsmål og klare svar.

Rigtig god læse- og lyttelyst!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s