Jakob Knudsen

Pigerne i strandhøjen

I Jakob Knudsens seneste krimiroman ‘Pigerne i strandhøjen‘ bliver mumificerede lig af to piger fundet i en strandhøj på Læsø. Kriminalinspektør Swane bliver bedt om at efterforske sagen.
Kort efter hans ankomst begår Helga, øens selvudnævnte heks, selvmord. Alt tyder i hvert fald på at det er selvmord. Swane finder ud af at Helga har haft en særlig interesse i området ved strandhøjen.
Efterforskningen leder Swane til højens velhavende ejer og hans kreds af bekendtskaber, som alle har særlige interesser i området. Det viser sig at alle disse mennesker har haft relationer til Helga, men hvem har været ven og hvem fjende? Hvorfor var heksen så interesseret i højen? Og hvordan er de to kvinder havnet dér?

Kristian Swane-serien

‘Pigerne i strandhøjen’ er femte del af serien om kriminalinspektør Kristian Swane. Resten af serien kan du læse eller lytte til på Mofibo.

Forfatterskab

Jakob Knudsen lægger i sine fortællinger ofte op til etiske og filosofiske overvejelser, der ligger sig op af de samfundsaktuelle spørgsmål hans fortællinger har som omdrejningspunkt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s