De mest populære romantiske og erotiske fortællinger – juni 2019

Her er de 10 mest populære romantiske og erotiske fortællinger blandt jer læsere lige nu. Vi håber, at du vil blive inspireret. ❤️

1. Saras drøm

I Lisa Kleypas kærlighedsfortælling mødes to modsætninger.

Den unge forfatter Sara Fielding rejser til London for at researche til hendes nye roman. Her bringer en forbrydelse hende sammen med Londons farligste forbryder: Derek Craven.
Derek forsøger at holde sig fra Sara, for hendes egen skyld. Han kan dog ikke modstå fristelsen, og da han giver sig hen dukker en trussel fra hans fortid op. En trussel for deres forhold – og muligvis også deres liv.

2. Dark Wild Night

‘Dark Wild Night’ er 3. bind i Wild Season-serien af Christina Lauren.

Vennerne Oliver og Lola har hovedrollerne. De bliver i en alkoholrus gift i Las Vegas. De bliver enige om, at det nok er bedst ikke at fuldbyrde ægteskabet.
Denne aften i Las Vegas bliver starten på deres fælles rejse.

3. I lyst og løgn #1: forblændet

I Pernille Vørs første bind i serien lyst og løgn møder vi Katrine.

På trods af at hun er ung, så er Katrine færdig med kærligheden. Hun har fået knust sit hjerte. En dag møder hun rigmandssønnen Nikolaj, og han får hende på andre tanker. Forblændet af luksus ser Katrine ikke hvilke sandheder der lure under overfladen.
Samtidigt er der den charmerende og sexede Jonas, som sideløbende har sin helt egen agenda.

4. The Black Dagger Brotherhood #19: Kongekabale

Dette er den 19. bog i The Black Dagger Brotherhood-serien af J.R. Ward.

Grundet Beth har Wrath været flere århundrede om at bestige tronen. Han mister dog hurtigt magten til sine fjender. På trods af at han ikke vil have tronen, så har han en skyldfølelse overfor sine forældre.
Den eneste måde han kan genvinde tronen er ved at opløse sin forening med Beth, så nu er valget mellem kronen og sin elskede.

5. Going down easy

‘Going down easy er første bind i Billionair badboys-serien af Carly Phillips.

Billionair badboys er rige, magtfulde og sexede.
Vores billionair badboy er i denne fortælling Kaden Barnes. Han er en krævende forretningsmand, og hans sekretærer holder hurtigt op igen. Denne gang er Lexie Parker blevet ansat, og hun viser sig at være effektiv og all business.
Hun bliver hurtigt omdrejningspunktet for Kadens frækkeste fantasier. De forsøger at holde deres forhold professionel, men da de endelig giver efter for deres lyster kan de ikke styre konsekvenserne.

6. Calender Girl: juni

Dette er en sexet kærlighedshistorie der er en del af Calender Girl-serien, som er skrevet af Audrey Carlan.

Mias far har en spillegæld, som hun må hjælpe ham med at betale tilbage. Hun bliver tilknyttet bureauet Exquisite Escorts og skal hver måned i ét år rejse til en ny by – og en ny mand – der har betalt for hendes selskab.
I juni måned er det en af det mest magtfulde ældre mænd i USA der har hyret hende. Hun flyver til Washington D.C., hvor hun også møder mandens søn. Han er single, flot, rig og den yngste senator i amerikansk historie.
Hun må være professionel, så hun kan hjælpe sin far med at betale gælden tilbage.

7. Hotelchefen

‘Hotelchefen’ er skrevet af forfatteren Alice Winter.

Rosalyn checker ind på et hotel, og bemærker at der er en mand der følger efter hende. Hendes nysgerrighed tændes.
Senere på aftenen tilbyder han en dans, og da han holder om hende med sine stærke arme, så er der kun én vej det kan gå.

8. Aftalt spil

‘Aftalt spil’ er en fortælling af Elle Kennedy.

Hannah Wells er blevet forelsket i Justin, og den eneste måde hun kan få hans opmærksomhed på er ved at gøre ham jaloux.
Hun indvilliger i at privatundervise den selvtilfredse ishockey-holdkaptajn Garett, i bytte for at ‘date’. Garret er nødt til at få bedre karaktere, for at kunne blive på ishocket-holdet. Det har altid været hans drøm at spille ishockey.

En dag udvikler et uventet kys sig til hed sex, og her går det op for Garret at han er forelsket i Hannah. Han vil ikke længere være en brik i Hannah og Justins spil.

9. Lick

Kylie Scott har forfattet Stage Dive-serien, og ‘Lick’ er første bind i fortællingen om en passioneret romance.

Evelyn Thomas rejser til Las Vegas for at fejre hende 21-års fødselsdag. Hun havde store planer for aftenen. Det er dog uventet, da hun vågner på badeværelsesgulvet med tømmermænd fra helvedet, en halvnøgen, tatoveret og attraktiv mand, samt en diamantring på hendes finger.
Det er rock’n’rolls favorit søn hun er blevet gift med, og det bringer vilde oplevelser med sig.

10. Roomhate

Denne enkeltstående roman er skrevet af Penelope Ward.

Da Amelias bedstemor dør arver hun halvdelen af hendes sommerhus. Den ande halvdel arver Justin, som hendes bedstemor har taget sig af siden han var barn.
Justin er den eneste person Amelia nognesinde har elsket, og da de var teenagere knuste hun hans hjerte.

Ingen af dem vil opgive huset, så de er tvunget til at bo sammen. Justin kommer ikke alene til sommerhuset. Han har en masse vrede og sin nye kæreste med.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s