Weekend-anbefalingen

Der er lovet både høj sol og regn i denne weekend, og begge ting er heldigvis ideelt til at læse eller lytte til bøger! Denne weekend anbefaler vi et kig ind bag en sicilianske mafia, historien om perledyrkende øboere og en fortælling om søstersolidaritet og vold.

Mand af ære

Mand af ære‘ er en dokumentarbog af Morten Beiters møde med tidligere Claudio Severino Samperi, en tidligere Siciliansk mafiaboss.
Det er lykkedes Claudio og hans familie at flygte fra Sicilien – inklusiv hans elskerinde.
Han har som mafiaboss slået ihjel med koldt blod, for at opnå rigdom og respekt. Spørgsmålet er nu hvordan han kan bekende sin fortid over sine børn?

Sort perle

Liza Marklunds nyeste udgivelse ‘Sort Perle‘ starter i det sydlige stillehav på Manihiki. På den isolerede ø bor Kiona sammen med sin familie. de har i generationer levet af at dyrke perler, ligesom mange af de andre øboere.
Kiona fordyber sig i alle de bøger hun kan få fat i og drømmer om at rejse, og at tage en uddannelse.

Da en orkan en nat kaster en sejlbåd ind på revet, lykkedes det at rede den svenske Erik, minutter før båden knuses. Herefter er ingenting som før.

Til min søster

En dag er de to søstre Aya og Andrea på vej til et sommerhus i Sverige. På bagsædet er Ayas datter Nola, og i bagagerummet er et jagtgevær.
Aya er blevet forladt, alene med datteren og Andrea er gået fra hendes voldelige ekskæreste. Derfor lever de nu det fire liv i Sverige med jagt, sex og druk.

Til min søster‘ kredser om  vold og drifter, seksualitet og brutalitet, moderskab og galskab – og ikke mindst søstersolidaritet.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s