Forfatterportræt: Lisa Kleypas

Lisa Kleypas, født november 1964 i Texas, USA, er en af de mest anerkendte forfattere inden for genren historical romance.

I 1985 blev hun Miss Massachusetts, og hun har fundet meget inspiration til hendes kvindelige figurer blandt andre deltagere i skønhedskonkurrencerne.

Hun udgav sin første roman som 21-årig, da hun var nyligt uddannet i Statskundskab. I dag har hun udgivet over 30 romaner, og hendes bøger er oversat til mere end 20 forskellige sprog.

Min indtil midnat‘ udkom i 2016 og er første bind i Hathaway-serien. Den strøg direkte ind på New York Times Bestseller-listen. Siden da er de fleste af hendes udgivelser havnet på bestseller-listen.

Saras drøm

‘Saras drøm’ er netop udkommet, og er en selvstændig efterfølger til Craven-serien. Endnu engang invitere den anerkendte bestseller forfatter Lisa Kleypas, ind i et romantisk og lidenskabeligt univers i 1800-tallets England.

Sara er forfatter og lever en stille tilværelse på landet. En dag rejser hun til London, for at researche til hendes nye bog. Her bringer en forbrydelse hende til den farligste mand i London: Derek Craven.
Han har kæmpet sig op fra hans liv på gaden, og han ved at det er bedst at holde sig fra Sara. For hendes sikkerheds skyld.
Da de endelig giver efter for deres lyster dukker en trussel fra Dereks mørke fortid op. Deres forhold – og liv – trues.

Craven-serien

Den første del af Craven-serien har titlen ‘Lilys længsel‘.

Den hæmningsløse Lily chokere det bedre borgerskab, da hun sætter sig op imod Lord Wolverton. Dette viser sig at få uventede konsekvenser for både Lily og Lord Wolverton.

Wallflowers-serien

Lisa Kleypas Wallflowers-serie foregår i 1800-tallets London. Vi følger fire unge kvinder, som alle er på jagt efter en ægtemand. De må charmere sig til fordelagtige ægteskaber, så de kan sikre deres familiers formuer eller omdømme.

Hathaway-serien

De fem Hathaway søskende rykker op i rækkerne blandt Londons elite, da de modtager en uventet arv. Det kan dog være svært at navigere i de fornemme kredse, og den ældste søster Amelia forsøger at holde sammen på søskendeflokken.
Hver bog følger én af de fem søskende, mens de forsøger at starte deres nye tilværelse. Her er romantik og lidenskab også en stor del af deres fortællinger.

I Hathaway-serien optræder flere af karakterende fra Wallflowers-serien, men serien kan læses selvstændigt.

The Ravenels-serien

Ravenels familien er omdrejningspunktet i denne serie. Det foregår, naturligvis, i de aristokratiske rækker i 1800-tallets England.

Lyt til eller læs andre af Lisa Kleypas udgivelser på Mofibo!

Besøg Lisa Kleypas egen hjemmeside her.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s