Månedens bøger – juni 2019

Hele vejen til dig

Hele vejen til dig‘ er en uforudsigelig kærlighedshistorie!

Første gang Liv og Jens møder hinanden er på en strand i Grækenland, hvor de falder i snak under nattehimlen. Deres næste møde udspiller sig i en live-debat. Ved deres tredje møde går det op for dem, at de har for meget til fælles, til ikke at mødes igen – på trods af at Liv har en kæreste. Det er på det fjerde møde, at det skal tage en beslutning. Skal de følge forelskelsen, eller bliver hvor de er?

Den romantiske og realistiske fortælling er skrevet af forfatterne Henrik Karlsson og Tiina Nevala.

Hjertebank

Vil du vide hvad der sker, når hjertet ikke slår som det skal? Eller når hjertet bliver knust?

I ‘Hjertebank‘ kommer du helt tæt på dit mest trofast organ – hjertet. Den unge hjerteforsker Johannes Hinrich von Borstel gennemgår alle funktioner af organet – opbygningen, venesystemet, sygdomme, hjerterytme, hjertestop, blodtryk og transplantationer.

Ved siden af sin forskning arbejder Johannes Borstel som ambulanceredder, og historierne om de udrykninger han har være med til er selvfølgelig med i bogen – og de går lige i hjertet.

1986

Storytel Originalen ‘1986‘ er en thriller skrevet af Jesper Ersgård.

En gammel mand vandrer forvirret rundt i Stockholm. han er kun iført badekåbe og tøfler. Han taler om at være i den forkerte tid, og i den forkerte krop. Pludselig varsler han at Oluf Palme vil blive skuddræbt om få timer.
Da statsministeren er blevet skudt bliver den gamle mand hevet ind til afhøring hos politiet, men han nægter at udtale sig før advokaten Elias Werner er til stede.
Elias kender ikke manden, men følger med ned på politistationen. Mod hans vilje bliver han trukket ind i fremtiden. Året er 2017. Han kæmper for at komme tilbage til sin egen tid, men gamle hemmeligheder kommer op til overfladen og Elias må indse at intet i hans liv er, som det har set ud til.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s