Weekend-anbefalingen

Historien om os

Renée Carlino er forfatteren bag den hjertevarme roman ‘Historien om os‘.

Emiline slår op på bogens første side. Mens hun læser går det op for hende, at den handler om hende. I bogen er pigen Em vokset op langt ude på landet i Ohio, og drømmer om et bedre liv sammen med nabodrengen Jax. De er forelskede, og ønsker at flygte fra deres hverdag med svigt og vold.
Det er den hidtil ukendte J. Colby der har skrevet bogen, og det går op for Emiline at det må være hendes barndomsven Jason Colbertson. Han var hendes første store kærlighed, men han forsvandt sporløst for 10 år siden. Hvorfor har hun ikke hørt fra ham i alle disse år? Og hvorfor har han udgivet hendes private historie uden at spørge om lov?

Emiline bliver tvunget til at se sin fortid i øjnene, for at kunne arbejde sig mos fremtiden.

Englen i skyggen

Walter Lucius er forfatteren bag krimien ‘Englen i skyggen‘. Det er en selvstændig opfølger til ‘Sommerfuglen og stormen‘.

Journalisten Farah Hafez mister sin troværdighed overfor verdens journalister og politikere, da hun støtter en terrororganisation på åben skærm.
Hun er blevet tilfangetaget af organisationen, efter at være kommet i unåde med oligarken Valentin Lavrov. Han er involveret i menneskehandel med børn og har tætte kontakter til præsidenten.
Det lykkedes hende at flygte, med hjælp fra kollegaen Paul Chapelle. Nu er både myndigheder og terrorgruppen på jagt efter hende, men kan hun nå at rense sit navn inden de finder hende?

Auschwitz og efter

Charlotte Delbo var en del af den franske modstand, og hun blev i 1943 sendt til Auschwitz sammen med 229 ikke-jødiske franske kvinder. Hun var en af de få der overlevede.
Dette betragtes som hendes hovedværk, hvo hun lader læseren observere og iagttage gennem erindringsglimt, digte, prosa og scener.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s