Mød den første danske superhelt Antboy

Pelle Nørhmann, aka. Antboy, er den første danske superhelt. I syv morsomme, rørende og underholdende bøger fortæller Kenneth Bøgh Andersen Pelles historie. Lær Antboy-serien og forfatteren meget bedre at kende her.

Rækkefølgen på Antboy-serien

Serien handler om drengen Pelle Nørhmann, som kommer fra en helt almindelig familie i en helt almindelig by. Der er bare dét, at Pelle har en maske, som forvandler ham til superhelten Antboy. Hurtigt går det godt for Antboy. Rigtig godt. Desværre kan det samme ikke siges om Pelle, der gemmer sig bag Antboys maske. Hør hvad serien ellers handler om i videoen nedenunder.

Kenneth bøgh andersen om antboy-serien.

Antboy-serien har grebet især drengelæsere med sit sjove, skæve univers, den let genkendelige historie om et mobbeoffer, der rejser sig som superhelt. 

Serien består af bøgerne: ‘Tissemyrens bid’, ‘Operation skæbnespil’, ‘Maskefald’, ‘Tissemyren vender tilbage’, ‘Slim, snot og superkræfter’, ‘Helte og skurke’, ‘Myrekryb og ormehuller’ og ‘Fortidens skygger’ sidstnævnte bog udkommer 2. oktober. Bøgerne henvender sig til børn i alderen 9 – 14 år.

Læs også: De 10 mest populære ungdomsromaner

Kenneth bøgh andersen om syvende bog i Antboy serien.

Om Kenneth Bøgh Andersen

Forfatteren bag ‘Antboy’ Kenneth Bøgh Andersen har altid elsket bøger og superheltetegneserier. Da han gik i 10. klasse, begyndte han selv at skrive på sin første bog. Romanen blev aldrig udgivet, og de første ca. 15 bøger/noveller blev afvist af forlagene. Han blev heldigvis ved med at skrive, og har nu udgivet mere end 40 bøger. Blandt andet Grimms grumme eventyrer. Lyt med når Kenneth Bøgh Andersen læser eventyret om Snehvide.

Kenneth Bøgh Andersen fik idéen til ‘Antboy’, da han er stor superheltefan. “Da bølgen af superheltefilm begyndte at tage til, slog det mig, at det kunne være sjovt at prøve at skrive en superhelte-bog. Det skulle være en humoristisk hyldest til genren, som jeg gerne ville placere i en ganske almindelig kedelig by i Danmark”, fortæller han på sin hjemmeside.

Kenneth Bøgh Andersen indlæser sine egne bøger, og mange af dem er udgivet på flere sprog – heriblandt på engelsk. Her har han været med til at vælge indlæseren. Lyt med i videoen herunder.

Kenneth Bøgh Andersen om lydbøger

Lyt til eller læs Kenneth Bøgh Andersens bøger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *